Kiełbasa podsuszana na Soli Kłodawskiej

Kategorie produktu: , ,
(2 opinie klienta)

Kiełbasa podsuszana na soli kłodawskiej ta wędlina 100% naturalna i z mięsa najwyższej jakości. Nie zawiera soli peklującej, którą zastąpiliśmy na korzyść soli kłodawskiej, bogactwie polskiej ziemi.

Kiełbasa podsuszana na soli kłodawskiej jest przygotowywana w tradycyjny sposób, gdzie najpierw wędzimy ją dymem olchowym, i dodatkowo podsuszamy, co podnosi jej już i tak szlachetny smak. Oprócz mięsa wieprzowego, zawiera w sobie dodatek wołowiny.

Zamawiając wędliny tradycyjne z naszego sklepu, kupujesz produkty pełne polskiego mięsa, powstające w naszym gospodarstwie rolnym. Wyroby wieprzowe tworzymy sposobem rzemieślniczym, dbając o to, by powstawały w cyklu zamkniętym – od wzrostu zboża, przez własną hodowlę wieprzowiny, aż po przetwórstwo mięsa. Stawiamy na dawny smak i pełną najwyższej jakości mięsa wędlinę! Wędzimy naturalnym dymem olchowym, a do przygotowania wędlin używamy naturalnych przypraw. Mięso wołowe użyte do przygotowania kiełbasy, pochodzi od lokalnego producenta.

ZAMÓWIENIA REALIZUJEMY TYLKO LOKALNIE, sprawdź zakładkę: Informacje na temat wysyłki produktów

Cena: 55,00  /1kg
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 33,00 

Brak w magazynie

Opis

Dane szczegółowe:

Średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana

Skład:

Mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, mięso wołowe od lokalnego producenta, czosnek, pieprz, sól kłodawska, czerwona papryka, jelito naturalne

Przechowywać w temp. +2 do +6 st. C

Termin ważności: 7 dni

zapakowane hermetycznie: 14 dni

Tolerancja wagi +/- 10%

2 opinie dla Kiełbasa podsuszana na Soli Kłodawskiej

  1. Ewa Ewa (zweryfikowany)

    Bardzo dobra kiełbasa i nie tylko ogólnie wszystkie wędliny są pyszne ,polecam

  2. Ewa Ewa (zweryfikowany)

    Super kiełbaska już biorę ponownie , polecam

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Polecamy inne produkty z tej kategorii

25,00  /1 kg
55,00  /1 kg