Kiełbasa podsuszana na Soli Kłodawskiej

Kategorie produktu: , ,

Kiełbasa podsuszana na soli kłodawskiej ta wędlina 100% naturalna i z mięsa najwyższej jakości. Nie zawiera soli peklującej, którą zastąpiliśmy na korzyść soli kłodawskiej, bogactwie polskiej ziemi.

Kiełbasa podsuszana na soli kłodawskiej jest przygotowywana w tradycyjny sposób, gdzie najpierw wędzimy ją dymem olchowym, i dodatkowo podsuszamy, co podnosi jej już i tak szlachetny smak. Oprócz mięsa wieprzowego, zawiera w sobie dodatek wołowiny.

Zamawiając wędliny tradycyjne z naszego sklepu, kupujesz produkty pełne polskiego mięsa, powstające w naszym gospodarstwie rolnym. Wyroby wieprzowe tworzymy sposobem rzemieślniczym, dbając o to, by powstawały w cyklu zamkniętym – od wzrostu zboża, przez własną hodowlę wieprzowiny, aż po przetwórstwo mięsa. Stawiamy na dawny smak i pełną najwyższej jakości mięsa wędlinę! Wędzimy naturalnym dymem olchowym, a do przygotowania wędlin używamy naturalnych przypraw. Mięso wołowe użyte do przygotowania kiełbasy, pochodzi od lokalnego producenta.

Cena: 33,00  /0,5kg
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 33,00 

Opis

Dane szczegółowe:

Średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana

Skład:

Mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, mięso wołowe od lokalnego producenta, czosnek, pieprz, sól kłodawska, czerwona papryka, jelito naturalne

Przechowywać w temp. +2 do +6 st. C

Termin ważności: 7 dni

zapakowane hermetycznie: 14 dni

Tolerancja wagi +/- 10%

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Kiełbasa podsuszana na Soli Kłodawskiej”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Polecamy inne produkty z tej kategorii