Kiełbasa na Soli Kłodawskiej

Kategorie produktu: , ,

Jeśli zastanawiałeś się, gdzie kupić kiełbasę bez azotanów, czy ogólnie mówiąc peklosoli, a z solą kłodawską, ta kiełbasa jest wyrobem idealnie skrojonym pod Twoje potrzeby 🙂 Słuchamy próśb naszych Klientów, dlatego rozszerzyliśmy wędliny o tę pozycję. Ta wędlina to 100% natury i mięsa najwyższej jakości.

Kiełbasa na soli kłodawskiej jest przygotowywana w tradycyjny sposób, gdzie najpierw wędzimy ją dymem olchowym, a następnie parzymy, dzięki czemu jest delikatna. Jej zastosowanie w kuchni jest uniwersalne. Oprócz mięsa wieprzowego, zawiera w sobie dodatek wołowiny, która dodatkowo wzbogaca jej naturalny smak.

Zamawiając wędliny tradycyjne z naszego sklepu, kupujesz produkty pełne polskiego mięsa, powstające w naszym gospodarstwie rolnym. Wyroby wieprzowe tworzymy sposobem rzemieślniczym, dbając o to, by powstawały w cyklu zamkniętym – od wzrostu zboża, przez własną hodowlę wieprzowiny, aż po przetwórstwo mięsa. Stawiamy na dawny smak i pełną najwyższej jakości mięsa wędlinę! Wędzimy naturalnym dymem olchowym, a do przygotowania wędlin używamy naturalnych przypraw. Mięso wołowe użyte do przygotowania kiełbasy, pochodzi od lokalnego producenta.

ZAMÓWIENIA REALIZUJEMY TYLKO LOKALNIE, sprawdź zakładkę: Informacje na temat wysyłki produktów

Cena: 47,00  /1kg
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 28,50 

Brak w magazynie

Opis

Dane szczegółowe:

Średnio rozdrobniona, wędzona, parzona

Skład:

Mięso wieprzowe z własnego gospodarstwa, mięso wołowe od lokalnego producenta, czosnek, pieprz, sól kłodawska, czerwona papryka, jelito naturalne

Przechowywać w temp. +2 do +6 st. C

Termin ważności: 7 dni

zapakowane hermetycznie: 14 dni

Tolerancja wagi +/- 10%

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Kiełbasa na Soli Kłodawskiej”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Polecamy inne produkty z tej kategorii

25,00  /1 kg
55,00  /1 kg